Profil

R.S.Byg og Guldborg Maskinsnedkeri et tømrerfirma for Private, erhverv og det offentlig

R.S.Byg er et tømrerfirma, der har eksisteret siden 2001. I 2010 købte vi Guldborg Maskinsnedkeri, som gjorde, at vi kunne udvide vores kompetenceområde til også at omfatte alle former for snedkerarbejde som f.eks. kehle og høvleopgaver.

Hos R.S. Byg står vi klar med hjælp og vejledning inden for lige det byggeprojekt, I ønsker realiseret. Vi fortæller tingene, som de er, og sørger for at give jer forskellige muligheder at overveje. Vi sørger altid for at udføre et godt, pænt stykke arbejde af ordentlig kvalitet, og vi har kunden i fokus og indfrier de ønsker, som kunden har på hjertet.

Skal I derfor bruge en dygtig tømrer eller snedker, og sætter I pris på kvalitet, så er I kommet til det helt rette sted. Hos R.S. Byg løser vi jeres snedker- eller tømrerarbejde i højeste kvalitet, og vi står klar til at hjælpe jer, uanset opgavens omfang samt jeres ønsker og behov.

Har i spørgsmål, eller ønsker i et tilbud på jeres opgave, kan I trygt henvende jer allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra jer.

Tømrer- og snedkerarbejde udføres på Sjælland

Private

Vi har siden 2001 været et tømrerfirma, der har løst store og små opgaver for privatkunder. Vi lægger stor vægt på dialog og er meget løsningsorienteret i samarbejde med kunden. Vi kan vejlede og fagligt begrunde både fordele og ulemper ved de forskellige opgaver. Vi står altid klar til at hjælpe jer og give et uforpligtende tilbud.

Virksomheder

Vi har flere års erfaring med håndtering af erhvervskunder. Vi stiller derfor vores faglige kompetencer til rådighed og I kan med fordel bruge os som fagentreprenører. Vi kan vejlede og fagligt begrunde både fordele og ulemper ved de forskellige opgaver. Vi står altid klar til at hjælpe jer og give et uforpligtende tilbud.

Det offentlige

Vi har gennem en lang årrække haft rammeaftale og samarbejde med Kommuner, hvilket har givet os en stor erfaring i at løse alle opgaver i det offentliges regi så som vedligehold af bygninger og institutioner. I forbindelse med arbejde udført på institutioner har ledelsen på disse udvist stor tilfredshed med vores kompetencer, både inden for vores fag, men i høj grad også af vores håndtering af institutionens daglige brugere. Vi står altid klar til at hjælpe jer og give et uforpligtende tilbud.