Vi tilbyder

Tagarbejde på Sjælland

Tagarbejde

Hos R.S.Byg har vi mange års erfaring med tagarbejde. Så hvad enten i skal have renoveret det eksisterende tag eller lagt et nyt tag, hjælper vi gerne.

Døre og vinduer

Udskiftning af døre og vinduer kan være medhjælpende til at få et bedre indeklima og energiforbrug. R.S.Byg tilbyder vores ekspertise til udskiftning af vinduer og udvendige døre såvel som indvendige.

Hovedentreprise

R.S.Byg har stor erfaring med hovedentreprise og kan derfor tilbyde både hovedentreprise såvel som fagentreprise. Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde og en god dialog med kunden, da jeres eneste kontakt samles hos R.S.Byg, gennem hele projektet.

Nybyg, tilbyg og renovering

Vi bygger nyt, bygger til og bygger om. Går I med en drøm om mere plads eller en optimering af det eksisterende, står R.S.Byg klar til at rådgive og hjælpe med opfyldelsen af drømmen.

Kehle og høvleopgaver

Har i bruge for at få kehlet et specielt profil på karme, fodpaneler, loftbrædder eller lignende, kan R.S.Byg, på vores maskinsnedkeri, udføre disse.

Totalrenovering

R.S.Byg har stor erfaring med totalrenovering og kender vigtigheden af at kunne strukturere og planlægge et projekt fra start til slut. Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde og en god dialog med kunden, da jeres eneste kontakt samles hos R.S.Byg, gennem hele projektet.